Produsele de pe site-ul rinecouture.ro se livreaza oriunde in Romania, prin curier, in 1-5 zile lucratoare, fara sa se taxeze kilometri suplimentari. De regula, termenul de livrare este intre 7-30 zile in functie de produsele comandate . Trimiterea comenzii va fi confirmata prin email, pentru a urmari exact procesul de livrare.

In cazul in care achizitionati doua sau mai multe produse, taxa de curierat se achita o singura data(in cazul in care toate produsele merg la aceeasi destinatie).


Puteti comanda produsele dorite astfel:
1) Online – urmand pasii obisnuiti atunci cand faceti cumparaturi online (se adauga produlul sau produsele dorite in cos, si se completeaza formularul ce cuprinde datele de livrare/facturare. Dupa aceea, accesati „Finalizeaza comanda”. Veti primi imediat pe email o confirmare a faptului ca am primit comanda dvs., urmand apoi ca un operator rinecouture.ro sa va contacteze pentru a reconfirma comanda dvs.

2) Telefonic – puteti suna la numarul de telefon +40 765 419 392 si unul dintre colegii nostri va v-a prelua comanda. In cazul in care liniile sunt ocupate, veti fi contactat in cel mai scurt timp posibil pentru a vi se furniza detaliile necesare sau pentru a vi se prelua o comanda.

3) Email – ne puteti trimite un email pe adresa office@rinecouture.ro cu produsele dorite, insotite de datele de livrare-facturare si un numar de telefon(obligatoriu). In acest fel, veti putea fi informat despre stadiul comenzii dvs. si veti putea fi contactat si de firma de curierat, atunci cand coletul a ajuns la destinatie si trebuie sa va fie inmanat.